Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ποιος φταίει:

Φέτος χάθηκαν στην άσφαλτο 1500 συμπολίτες μας (επειδή οδηγούμε σαν κάφροι), σε έναν παιδικό σταθμό 1 παιδάκι, εργάτες στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι από λάθη και παραλείψεις γιατρών και από καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ και ελλείψεις στα νοσοκομεία. Κάθε Έλληνας είναι εν δυνάμει δολοφόνος...

Μας φταίει το σύστημα Υγείας, ενώ είμαστε οι πιο παχύσαρκοι στην Ευρώπη και καπνίζουμε σαν φουγάρα. Μας φταίνε οι χωματερές και δεν ανακυκλώνουμε τίποτα. Μας φταίνε οι κακοί δρόμοι και τρέχουμε με 160 και βάλε(σε αυτούς τους δρόμους που είναι με το ζόρι κατάλληλοι για 100) και πίνουμε πριν οδηγήσουμε (γιατί εμένα ρε παιδί μου δε με πιάνει το πότο, ένα περιέργο πράγμα...). Είναι άσχημη η Αθήνα και δεν έχουμε αφήσει ούτε ένα τοίχο όπου οι οπαδοί της μιας ομάδας να μην βρίζουν τις μάνες των οπαδών της άλλης. Δε μας αρέσει το θέαμα στο ποδόσφαιρο, αλλά λέμε να κερδίσουμε με μισό-μηδέν ή και να δημιουργήσουμε κλίμα τρόμου για να πάρουμε τους βαθμούς. Λέμε ότι είναι λίγοι οι φαντάροι σε κάθε στρατόπεδο και πήζουμε στις σκοπιές, αλλά όλοι ψάχνουμε για βύσμα να πάμε στο ναυτικό. Δεν καθαρίζουμε τους κήπους στα χωριά μας από τα ξερά χόρτα, πετάμε και αποτσίγαρα στην άκρη του δρόμου και φταίει η Πυροσβεστική που καίγεται το σύμπαν.Δεν έχουμε λεφτά για το ασφαλιστικό, αλλά δεχόμαστε να μας γράφει ο κάθε γιατρός ότι να 'ναι από φάρμακα και επισκέψεις στο βιβλιάριο για να κερδίσει περισσότερα.Όλοι οι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι, δεν έχουμε να παρκάρουμε και αγοράζουμε 2 και 3 αυτοκίνητα σε κάθε σπίτι και μετά βρίζουμε την Κυβέρνηση, το ΥΠΕΧΩΔΕ, το δήμο Αθηναίων και το Υπουργείο Μεταφορών που δεν έχουν σκάψει όλη την Αθήνα ώστε να γίνει ένα απέραντο πάρκιν καθώς και στενά 4 λωρίδων και λεωφόροι 5+5 λωρίδων. Αν οι αντίπαλοί μας παρεκτρέπονται Θέλουμε τα ΜΑΤ να τους ανοίξουν τα κεφάλια και σε καμιά περίπτωση αν είναι της ομάδας μας. Δε θέλουμε τους αλλοδαπούς να μη μας πάρουν τις δουλειές αλλά δεν προσλαμβάνουμε Έλληνες γιατί θέλουν ένσημα. Θέλουμε η αστυνομία να κάνει μπλόκα μπας και πιαστεί κανένας που διακινεί ναρκωτικά, αλλά αν σταματήσουν εμάς έχουμε χούντα. Μας φταίει η τηλεόραση και το Internet που είναι τίγκα στη σαβούρα και παραμελούμε τα παιδιά μας, αφήνοντας την τηλεόραση να τα "διαπεδαγωγεί"(και να γίνονται έτσι καταναλωτές σαβούρας!)

Έχουμε την Υγεία, την Παιδεία, την Πολιτική, το κυκλοφοριακό, το Ποδόσφαιρο, το Στρατό, την Αστυνομία ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε πρώτα οι ίδιοι, ο καθένας τον εαυτό του και να διαπεδαγωγήσουμε τα παιδιά μας. Αυτά δε μπορούν να γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: