Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

NEA ANAKOINOSH VAZELAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Η διαιτησία του Κάκου στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακού απέδειξε για πολλοστή φορά τους λόγους των επιτυχιών του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ο καταλογισμός του ανύπαρκτου πέναλτι του Μπαρκαουάν στον Λέτο ήταν η ταφόπλακα των αδικαιολόγητων ερυθρόλευκων παραπόνων για τη φάση του 6ου λεπτού, για δήθεν πέναλτι του Ρουμπάκη στον Ντιόγκο. Αποδείχτηκε επιπλέον περίτρανα ότι η πρόσφατη ανακοίνωση Κόκκαλη ήταν υπερβολική και προκλητική, αφού στη συγκεκριμένη φάση ο Ρουμπάκης δεν επιδεικνύει βίαιη συμπεριφορά στον θεατρίνο επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά απλώς τον ανατρέπει. Είναι επίσης εξοργιστικό να κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ τα διπλάσια φάουλ από τους αντιπάλους τους και να παίρνουν μόλις τέσσερις κίτρινες κάρτες οι παίκτες του… Ολυμπιακού και τρεις (άκουσον, άκουσον) εκείνοι του ΟΦΗ. Σε λίγο θα μας πουν ότι ο διαιτητής έπρεπε να αποβάλλει τον Ρουμπάκη και τον Μπαρκαουάν, όπως τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ο μετριότατος Ισπανός προπονητής των κόκκινων. Μήπως το μαρκάρισμα σε αυτόν τον αγώνα του Μπαρκαουάν στον Μπελούτσι ήταν πιο σκληρό από το αντίστοιχο στον αγώνα πρωταθλήματος; Φυσικά και δεν ήταν. Ελεος πια κύριε Κόκκαλη.



Καταγγέλουμε επίσης την απροκάλυπτη προστασία στον Ολυμπιακό από τα φυσικά φαινόμενα, καθώς έγινε αντιληπτό σε όλους ότι ο αέρας στο δεύτερο ημίχρονο φυσούσε περισσότερο από το πρώτο, όταν επιτίθετο ο ΟΦΗ, με συνέπεια τη σκανδαλώδη εύνοια της πειραϊκής ομάδας. Με τέτοιο αέρα κύριε Κόκκαλη, ο λαοφιλής Παναθηναϊκός θα σας σκόρπιζε στους πέντε ανέμους.

Είναι επίσης απαράδεκτο το γεγονός να κάνει ο Ολυμπιακός 13 φάσεις για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ντροπή σας να προσβάλλετε έτσι τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τη Θύρα 13. Δεν μπορούσατε να κάνετε 12 ή 14; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ κύριε Κόκκαλη να παίζετε τέτοια μπάλα. Είναι το μόνο στο οποίο θα συμφωνήσουμε μαζί σας.

Και κάτι τελευταίο κύριε Κόκκαλη. Πού ήταν σ΄αυτό το ματς ο Εντόι; Γιατί δεν έπαιξε; Ποιός τον έκρυψε; Υπήρχε ρήτρα; Απαντήστε επιτέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: