Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Παραιτήσου Ζίκο

Ο Ζίκο έβγαλε πόρισμα για την ήττα:
Για όλα έφταιξε ο Κατσικογιάννης!!!!!! Ούτε ο άμπαλος ο Όσκαρ, ούτε οι αδιάφοροι φέτος Γκαλέτι και Ντιογκο που ακόμα περιμένουμε να μας κάνουν την τιμή να ξαναπαίξουν. Και φυσικά ούτε ο ίδιος που άφησε τον Ζαϊρί εκτός βασικής ενδεκάδας για να παίξει ο άμπαλος ο Όσκαρ (που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ΔΕ μπορεί να παίξει αριστερά με ανάποδο πόδι. Θέλει ΠΟΛΥ ντρίμπλα για να γίνει αυτό, την οποία διαθέτουν παίκτες όπως Ζαϊρί, Σκόκο, Καστίγιο). Τοροσίδης δεξιά στην άμυνα (όπου μπορούσαν να παίξουν Πάντος ή Ζεβλάκοβ), αντί στο κέντρο που πονούσαμε, στη θέση στην οποία στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ, αναφωνήσαμε όλοι "Τοροζίκο" και στη θύρα 7 είπαν τη φοβερή ατάκα "πως θα χώραγε ο Κακά σε αυτό το παιχνίδι, θα έπαιζε στη θέση του Τοροσίδη;;" και ένα ξένο δίκτυο "Maradona's way".

Κύριε Ζίκο, απέδειξε ότι έχεις αξιοπρέπια και παραιτήσου ώστε να μη χρειαστεί να πάρεις και τη χρυσή αποζημίωση ως επιβράβευση που τα έκανες μαντάρα!!
Κουραστήκαμε πια με τους προπονητές-Μεσσίες τύπου Βαλβέρδε/Ζίκο. Ο Λεμονής μας πέρασε στους 16 σε απείρως δυσκολότερο όμιλο και ανέδειξε τη χρυσή φουρνιά πιτσιρικάδων που διαθέτει, αλλά ακόμα δεν αξιοποιεί η ομάδα (πλην του Μήτρογλου που έπαιξε εξ ανάγκης και έβγαλε μάτια, κάτι για το οποίο μιλούσα από πέρσι πριν ΚΑΙ ΜΕΤΑ την απώλεια του περιβόητου πέναλτι. λες κ' ο Γκαλέτι θα το έβαζε...): Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης, Κ.Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης. Δεν τους είχαμε ακούσει πριν το Λεμονή και φοβάμαι μήπως δεν τους ξανακούσουμε.

Και όποιος προπονητής έρθει, ας αφήσει οριστικά εκτός 18άδας τον Όσκαρ και ας πάρει το "ρίσκο" να βάλει το Σοϊλέδη. Σοβαρό ρίσκο δηλαδή, να βάλεις αριστερό εξτρέμ κάποιον που είναι η φυσική του θέση και έχει φοβερή σέντρα και αξιοπρεπή ντρίμπλα και ταχύτητα αντί για διεξοπόδαρο...

Για το τέλος, άφησα τον κ. Πρόεδρο. Τελικά το πλάνο της ομάδας είναι τα σκάμε και φέρνουμε έτοιμους παικταράδες ή αξιοποιούμε και τους νέους;; Το πλάνο περί προπονητών είναι να έχουμε ρεαλιστή προπονητή με γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος όπως ο Λεμονής, ο Κετσπάγια και ο Μπάντοβιτς ή να έχουμε "όνομα"/ Μεσσία από το εξωτερικό όπως Ζίκο/Βαλβέρδε;; Κρίμα που δεν έχει χρόνο να κάθεται στον πάγκο ο ίδιος. Από το Ζίκο καλύτερος θα είναι! Η καρμιριά με το Λέτο πληρώνεται, καθώς ούτε αριστερό χαφ φέραμε, ούτε το Σοϊλέδη βάζουμε. Αν δε γίνει τίποτα από τα 2 το Γενάρη, χαιρετούμε το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα καίμε την καλύτερη φουρνιά πιτσιρικάδων που είχαμε ποτέ, η οποία μπορεί να μας δώσει κορμό για 10+ χρόνια.

To Μαραντόνα το λέει στο 0:41" και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: