Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Αντρίκεια και ανθρώπινη δήλωση Μαρινάκη!

Με αντρίκεια και ανθρώπινη δήλωση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναγνώρισε πως τα λόγια που είπε μετά το τέλος του ντέρμπι έγιναν λόγω της συναισθηματικής φόρτισης και υπογραμμίζει πως πάντα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση, προχώρησε σε επίσημη δήλωση, με την οποία αναγνωρίζει πως τα λεγόμενά του μετά το τέλος του ντέρμπι έγιναν πάνω στην ένταση της στιγμής.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλεί τον Δημήτρη Γόντικα του Παναθηναϊκού να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν κοινό σημείο επαφής, ώστε να εκτονωθεί η διαμορφωθείσα κατάσταση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογραμμίζει πως θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιλύσει προβλήματα που μαστίζουν εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Με θάρρος και ντομπροσύνη, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αναγνωρίζει πως έκανε λάθος με την τοποθέτησή του έπειτα από τη λήξη του ντέρμπι, σε μία στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης.


Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:


"Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.


Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω  ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.


Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση.


Βαγγέλης Μαρινάκης 

Πρόεδρος Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: