Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Αποθέωση Ολυμπιακού από τα ξένα ΜΜΕ

Record: O Ολυμπιακός διέλυσε τη Μπενφίκα (5-1)! Μαύρη νύχτα για τους παίκτες του Κίκε Φλόρες.Μια νύχτα που πρέπει να ξεχάσει έζησε η Μπενφίκα στην Αθήνα, όπου ηττήθηκε με το βαρύ 5-1, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική, του Κυπέλλου UEFA. Η καταπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού, ξεκίνησε από το πρώτο λεπτό, όταν ο Γκαλέτι άνοιξε το σκορ, ενώ οι παίκτες του Κίκε Φλόρες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε καμία στιγμή, με αποτέλεσμα να γίνουν εύκολο "θύμα" για τους Έλληνες.

Α Bola: Ο Ολυμπιακός νίκησε από το πρώτο λεπτό! Αυθεντική ελληνική τραγωδία για την Μπενφίκα. Η ομάδα του Κίκε Φλόρες πήγε στην Αθήνα για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την φάση των 16 του Κυπέλλου UEFA, όμως έχασε με 5-1.

O'Jogo: Η Μπενφίκα διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό, στην... κόλαση της Αθήνας. Η Μπενφίκα ηττήθηκε με 5-1 από τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης" σε ένα πολύ κακό βράδυ, μένοντας τελευταία στην βαθμολογία

Goal.com: Ο Ολυμπιακός πέντε αστέρων, διαλύει την Μπενφίκα. Το έκαναν και πάλι! Είναι άλλη μια νίκη με πέντε τέρματα για τον Ολυμπιακό, φέτος στην Ευρώπη, αυτήν την φορά κόντρα στην δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπενφίκα.

Associated Press: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μπενφίκα με 5-1. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πέτυχε γκολ στο πρώτο λεπτό και έφτιαξε άλλα δύο, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Μπενφίκα με 5-1 για το Κύπελλο UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: