Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

* Στις 26 Σεπτεμβρίου 2000 το επιβατηγό πλοίο «Εξπρές Σάμινα» προσάραξε στις βραχονησίδες Πόρτες της Πάρου και βυθίστηκε με απολογισμό 79 νεκρούς. Την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός κέρδιζε το Αμβούργο 1-0.

* Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 δύο αεροπλάνα των αεροπορικών εταιριών «United Airlines» και «American Airlines», τα οποία είχαν καταληφθεί από τρομοκράτες της οργάνωσης Αλ Κάιντα, έπεσαν επάνω στο βόρειο και το νότιο πύργο του Κέντρου Παγκόσμιου Εμπορίου, παρασύροντας στο θάνατο χιλιάδες πολίτες. Την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τη Σάλκε 2-0.

* Στις 4 Νοεμβρίου 2008 ένας σπινθήρας στο σασί έγινε αιτία να λαμπαδιάσει από τη μια στιγμή στην άλλη ένα λεωφορείο με εκδρομείς έξω από το Ανόβερο, σκορπώντας το θάνατο σε 20 ανθρώπους. Την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός κέρδιζε στο «Βέζερ» τη Βρέμη με 3-0.

* Στις 26 Νοεμβρίου 2008 περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βομβάη από τρομοκρατικές επιθέσεις ενόπλων. Μεταξύ των θυμάτων και ένας Βρετανός ευρωβουλευτής. Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση Μουτζαχεντίν του Ντεκάν. Την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ιντερ 1-0 στο «Μεάτσα».

* Τι άλλο μας περιμένει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: