Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Φαντασία μου πλανεύτρα

Η φαντασία του ανθρώπου δεν έχει όρια. Κι όμως το πρωτοσέλιδο βορειοελλαδίτικης αθλητικής εφημερίδας κατάφερε να τα ξεπεράσει! Μάθαμε λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήθελε 5 εκ. ευρώ συν την ελευθέρας του Μιραλάς για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια! Αποκλειστικά από το RedPlanet.gr η σούπερ πρόταση με την οποία θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός να αγοράσει τον Πορτογάλο.
Ποιος "Πόλεμος των Άστρων", ποιος "Άρχοντας των δακτυλιδιών", ποια εμφάνιση UFO στην Ακρόπολη και ποιος Τσακ Νόρις, ανιψιός της Θείας Λειτουργίας! Αυτό που διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο βορειοελλαδίτικης αθλητικής εφημερίδας ξεπερνά και τα πιο διαστροφικά όνειρα ενός απονενοημένου καλλιτέχνη.

Σύμφωνα λοιπόν με το κεντρικό θέμα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, ο ΠΑΟΚ θα επιθυμούσε από τον Ολυμπιακό 5εκ. ευρώ και την ελευθέρας του Κέβιν Μιραλάς για να συναινέσει στην πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στους Πειραιώτες. Επειδή οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον καλύτερο παίκτη του διαγαλαξιακού συστήματος και κορυφαίο όλων των εποχών από την περίοδο των δεινοσαύρων, είναι έτοιμοι να καταθέσουν μια ακόμη καλύτερη προσφορά!

Αποκλειστικές πληροφορίες του RedPlanet.gr θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του να έχουν έτοιμο το "plan B" προκειμένου να πείσουν τον ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στον Θρύλο. Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός θα δώσει όχι 5 αλλά 7.5 εκ. ευρώ και στα έμψυχα ανταλλάγματα θα συμπεριλάβει εκτός του Κέβιν Μιραλάς, τον Όλοφ Μέλμπεργκ, τον Άριελ Ιμπαγάσα αλλά και ένα ντραφτ πικ του πρώτου γύρου στο NBA (!!!).

Επίσης οι ερυθρόλευκοι υποσχέθηκαν στον Ζαγοράκη πως θα ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τους υπευθύνους της ΝΑΣΑ και θα απαιτήσουν άμεσα την μετονομασία του πλανήτη "Άρη" σε πλανήτη "ΠΑΟΚ". Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δεσμευτεί προσωπικά να επανδρώσει πλήρως εξοπλισμένα διαστημόπλοια και να ηγηθεί της αποστολής που θα ταξιδέψει ως τον ακατονόμαστο (για τους Παοκτζήδες) πλανήτη με σκοπό να τον καταστρέψει ολοσχερώς, με απαραίτητη υποσημείωση πως θα συλλέξει συντρίμμια και θα τα παραδώσει ως λάφυρο στον Θόδωρο.  

Επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αναλάβει την κατασκευή υπόγειου Μετρό στη Θεσσαλονίκη με στάση έξω από το σπίτι κάθε φίλου του ΠΑΟΚ, με οδηγό τον Μίκαελ Σουμάχερ, για την γρήγορη, ασφαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση των οπαδών του "Δικεφάλου" στην Τούμπα. Παράλληλα ο κ. Μαρινάκης θα διαθέσει κάποια από τα πλοία του στόλου του (5-6 λένε οι πληροφορίες) προκειμένου να κάνουν δωρεάν κρουαζιέρες στο Αιγαίο οι διοικούντες τους ασπρόμαυρους.

Επιπροσθέτως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του Μιραλάς, ο οποίος στο ματς της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, τόλμησε να ρίξει κουτουλιά στο τασάκι που εκσφενδόνισαν εναντίον του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα το σταχτοδοχείο να γίνει κομμάτια! Εννοείται πως οι ερυθρόλευκοι δεσμεύτηκαν να κάνουν δώρο ένα καινούργιο τασάκι στον Θοδωρή Ζαγοράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: